Дългосрочен наем

Дългосрочен наем
Дългосрочен наем на автомобил

Дългосрочен наем на автомобили

През последните 20 години българския автомобилен сектор претърпя редица промени и бурно развитие, като премина последователно през всички етапи на пазара, достигайки до сегашния момент, в който оперативният лизинг и дългосрочен наем постепенно се наложиха като най-гъвкавият начин за реализация и управлението на автопарка от луксозни автомобили в страната, по примера на развитите икономики в САЩ, Германия, Франция и Англия.

Дългосрочния наем е специална форма на лизинг, която по същността си представлява класически дългосрочен наем за период от 6 до 12 месеца, при който месечните вноски се приемат за оперативни разходи и се изваждат от облагаемите доходи на Наемателите, като по този начин намаляват печалбата и позволяват да се ползват от значителни данъчни облекчения В края на лизинговия договор просто ни връщате автомобила и не се грижите за неговата последваща продажба и вторична реализация.

Всеки успешен и добре работещ бизнес има нужда от представителни автомобили, като с разрастването на бизнеса фирмите все повече се нуждаят от обновяване и увеличаване на автопарка си от луксозни автомобили. Нашите клиенти имат възможност да се докоснат и възползват от всички предимства на този доскоро недостатъчно познат начин за финансиране на автопарка от луксозни автомобили, обслужващи високия и среден мениджмънт на бизнеса.

Стандартната услуга по дългосрочен наем включва следните услуги:

Първоначална регистрация в КАТ

Платена застраховка Пълно Автокаско и Гражданска Отговорност

Нашите условия включват:

Фабрично нови автомобили BMW, Range Rover, Volvo и Jaguar с фабрична сервизна гаранция от 2 до 6 години за различните марки и модели.

Сертифицирани употребявани автомобили BMW, Range Rover, Volvo и Jaguar на възраст до 48 месеца от първа регистрация.

Стандартен срок на договора за наем между 6 и 12 месеца.

Ако не е договорено друго, стандартното ограничение на годишния пробег е 25 000 км.

При подписването на договора за наем е необходимо внасянето на гаранционен депозит, който служи като гаранция за точното изпълнение на договора и същият се приспада поетапно от всяка месечна вноска до пълното му приспадане в края на периода на договора за наем.

За всички издадени наемни вноски Наемодателят издава фактури с начислен ДДС, които за Наемателя подлежат на данъчен кредит съгласно Закона за ДДС.

Разходите, свързани с обслужването и поддръжката на автомобила, монтирането на алармени и защитни системи, данък МПС, смяна на сезонни гуми и други съпътстващи разходи за срока на договора за наем не са включени в месечните наемни вноски (освен ако не е уговорено друго в договора за наем). Тези разходи се заплащат допълнително и са за сметка на Наемателя при тяхното възникване.

За повече информация, свържете се с нас.

Вижте всички наши предложения от клас 'Премиум'

Премиум автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „Премиум“

Вижте всички наши предложения от клас 'Лукс'

Луксозни автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „Лукс“

Вижте всички наши предложения от клас 'SUV'

SUV автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „SUV“