За нас – коли под наем

Коли и луксозни автомобили под наем – нашата мисия е вашето удоволствие

Аутомотив рент е иновативен бранд, който предлага не просто коли под наем, а цялостна услуга, която включва стил, лукс и отлично обслужване.

Ние знаем, че нашите клиенти се грижат добре за себе си, затова залагаме на висок клас нови автомобили от марките BMW, Range Rover, Volvo и Jaguar.

Удовлетворението на клиента стои в основата на нашия бизнес по всяко време.

Удоволствието да се возиш в нов луксозен автомобил, наистина те кара да се насладиш на пътуването.

Не е нужно да пишем повече, ще ни припознаете в думата Стил.

Ако пътувате някъде за първи път, не забравяйте да се насладите на предимствата на нашите шофьори и летищни трансфери, които ще Ви улеснят и ще Ви позволят да пристигнете безопасно и навреме до Вашата дестинация. Не само ще Ви спести ценно време, но и ще Ви помогне да запазите енергията, необходима за бизнес срещи или вълнуващи празници. Просто се отпуснете, седнете и се насладете на колата.

За нас - коли под наем
За нас – коли под наем

Най-важният приоритет на Аутомотив рент а кар е удовлетворението на нашите клиенти. Нашите професионални агенти за резервации и обслужване на клиенти са най-посветени на постигането на тази цел. Те се радват да Ви предоставят отговори и помощ седем дни в седмицата бързои ефективно да Ви съдействат при резервирането на кола под наем.