Car Features: Бензин

BMW 218i Active Tourer

BMW 218i Active Tourer

Магнит за погледите не само при първата среща: новото BMW Серия 2 Актив Турър впечатлява от всяка перспектива – и с всеки детайл. Голямата бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващите през предната част въздухозаборници излъчват желание за действие, LED фаровете подчертават изисканото излъчване. А динамичният силует с хоризонталната странична линия и впечатляващо оформените странични прагове придават на BMW Серия 2 спортен и модерен характер.

Прочетете останалото
BMW 540i xDrive

BMW 540i xDrive

Комфорт? Тук говорим за много кораво шаси, конструирано от микс от високоякостни стомани, алуминий и магнезий, гъвкаво настроено окачване с нови адаптивни амортисьори и страхотна шумоизолация. Двигателят и трансмисията са опаковани в специална термо-акустична капсула (като при „седмицата”), която неутрализира вибрациите и паразитните шумове, като едновременно с това поддържа оптималния температурен режим на агрегата.

Прочетете останалото
Ford Fiesta

Ford Fiesta

Интериорът се представя в изцяло нова светлина – той е станал по-изискан и значително по-ергономичен. С което Fiesta обещава още по-силно представяне спрямо своите противници. Модерната инфо-развлекателна система Sync 3 се управлява от сензорен екран и може да се похвали с ясни изображения на навигационните карти,
лесна връзка със смартфон, добре работеща функция за гласово управление и асистент за автоматично спешно повикване при инцидент.

Прочетете останалото