Категория автомобили: SUV автомобили

Land Rover Range Rover SD V8

Land Rover Range Rover SD V8

Ако работите, докато се возите, разполагате със 17 точки на свързване, включително битови електрически контакти, USB, HDMI и 12 V; 4G Wi-Fi точки на достъп за общо 8 устройства и удобни места за съхранение на вещи са проектирани за пътуващите по работа. Купето е създадено за отпускане с луксозни седалки, предлагащи 25 програми за масаж, благодарение на технологията за масаж с горещи камъни, вградена в облегалките.

Прочетете останалото
Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace

С модела дебютира и изцяло новата система Activity Key на Jaguar. Тя представлява водо и удароустойчива гривна с вграден транспондер, която позволява ключовете да са заключени на сигурно място вътре в автомобила, доката неговият собственик плува или кара сърф. Заключването на автомобила с Activity Key деактивира всички ключодържатели, оставени вътре в превозното средство, така че няма опасност собственикът да не успее да отвори колата си.

Прочетете останалото
Volvo XC90 D5

Volvo XC90 D5

Volvo – XC90, получи множество награди и отличия по целия свят. Сред най-забележителните призове са Red Dot за дизайн, Connected Car Innovation и Car With Best Innovation за електронни асистенти, най-добър европейски семеен автомобил, Кола на годината в Исландия, Франция и Великобритания, а у нас беше отличен с титлата „SUV на годината”.

Прочетете останалото
Volvo XC90 D5 Type R

Volvo XC90 D5 Type R

Изцяло новото Volvo XC90 предлага най-всеобхватния и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност, наличен в автомобилната индустрия. Той включва две технологии, приложени за първи път в света – пакет за защита от внезапно напускане на платното и система за автоматично спиране на кръстовище.

Прочетете останалото