Категория автомобили: Премиум

BMW 318d

BMW 318d

Със съвременната интерпретация на класическия триобемен дизайн автомобилът последователно продължава дизайнерските традиции на марката BMW: дълъг преден капак, къси надвеси, дълго междуосие и изтеглена назад пътническа клетка.

Прочетете останалото
BMW 640d xDrive

BMW 640d xDrive

Ексклузивните елементи на оборудването BMW Individual придават уникалност на автомобила. Цялостно произведение на изкуството, което за кратки пътувания предлага място за до 5 пътника благодарение на конфигурацията си 4+1. Идеалното място да се насладите с всички сетива на разгръщането на мощността на отличените с много награди TwinPower Turbo двигатели на BMW EfficientDynamics. Всеобхватните системи от камери и асистиращи системи осигуряват допълнителна подкрепа във всяка ситуация на пътя. Резултатът: неограничена радост от шофирането в просторна и комфортна атмосфера.

Прочетете останалото
BMW 540i xDrive

BMW 540i xDrive

Комфорт? Тук говорим за много кораво шаси, конструирано от микс от високоякостни стомани, алуминий и магнезий, гъвкаво настроено окачване с нови адаптивни амортисьори и страхотна шумоизолация. Двигателят и трансмисията са опаковани в специална термо-акустична капсула (като при „седмицата”), която неутрализира вибрациите и паразитните шумове, като едновременно с това поддържа оптималния температурен режим на агрегата.

Прочетете останалото
BMW 530d xDrive

BMW 530d xDrive

Достигнете вашата дестинация със стил в тази невероятна кола. 4 човека могат спокойно да пътуват в нея с 2 големи куфата. Тя е идеална за малки групи които искат да достигнат от точка А до точка Б с въможно най-голям комфорт. Цената може да се промени всеки момент така че резервирайте веднага за да не останете разочаровани!

Прочетете останалото