VIP трансфери

VIP трансфери

Имате нужда от трансфер на територията на гр. София, ние можем да ви предложим най луксозните автомобили с марка BMW, Jaguar, Volvo. Направете вашата заявка за VIP трансфер сега.

ВИП трансферът означава, че ще бъдете обслужени от професионален шофьор с голям опит в областта си.

Ще се изненадате, че само половината от нашите клиенти са хора от света на бизнеса. за които бързината на придвижване, отношението на шофьора и представителната външност на автомобила са от основно значение. Голяма част от нашите клиенти са родители с малки деца под 5 г, за които сигурността и перфектната возия са приоритет, който не позволява компромиси.

Комфортът, който предоставя луксозният автомобил, със сигурност ще ви зареди с енергия. Ако се налага да посетите бизнес среща или друго събитие, ще се почувствате отпочинали и готови за нови предизвикателства, когато слезете от автомобила. Широчината на купето на луксозния автомобил ще ви предостави достатъчно място да си опънете краката и да се насладите на цялото пътуване.

Планирате пътуване в София, но не желаете да шофирате – можете да се възползвате от нашата най-често използвана услуга – трансфер с луксозна кола в гр. София.

Нашите професионални шофьори са на Ваше разположение винаги когато вие си поръчате. Ако желаете трансфер в България – Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Лозенец, Приморско и останалите населени места по българското Черноморие, можете да го заявите тук.

Заявка на нощен трансфер в гр. София

* нощните трансфери са налични само за гр. София в интервала от 21:00 до 04:00

1. Заявка чрез телефонен разговор

Можете да заявите нощен трансфер на телефон +359 878147849 или телефон +359 888329555.

2. Заявка чрез електронно съобщение

Можете да заявите нощен трансфер като ни пишете на посочения имейл адрес или като използвате формата ни за контакт.

VIP трансфери - Премиум автомобили под наем

Премиум автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „Премиум“

VIP трансфери - Луксозни автомобили под наем

Луксозни автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „Лукс“

VIP трансфери - SUV автомобили под наем

SUV автомобили

Вижте всички наши предложения от клас „SUV“